Forumda kayıtlı kullanıcı olmadığınız algılandı - Forumun tüm özelliklerini kullanabilmek için buraya tıklayıp ücretsiz üye olabilirsiniz...

Anasayfa Bugünki Mesajlar Sosyal Group Kimler Online
Geri git   PcForumTurkey > ....:::: Bilgisayar - İnternet ::::... > İşletim Sistemleri > Mac OS
Kayıt ol YardımBağış Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Sitemizin çeşitli bölümlerinde Moderatörlük yapabilecek tecrübeli kişiler aranıyor. İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla G.@dMin ile irtibat kurabilirler.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Apple Leopard bugün piyasada
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
410

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 27-10-2007, 22:44   #1
chipbayram
PcForumTurkey Yöneticisi
Üye Bilgileri
Son Online: 01-07-2010 12:24
Konular: 533
Üye No: 226
Ülke:
İtibar Seviyesi
Tecrübe Puanı: 79
Üye Puanı : 1813
İtibarı : chipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of lightchipbayram is a glorious beacon of light
Teşekkür Bilgileri Teşekkürleri: 0
Online Bilgileri
Forumda Kaldığı Süre: 2 Gün 10 Saat 7 Dakika 58 Saniye
İletişim
Icon28 Apple Leopard bugün piyasada

Mac OS X'in önceki versiyonu "Tiger"ı (Kaplan) 2,5 yıl önce piyasaya çıkaran Apple'ın en büyük rakibi Microsoft da Vista işletim sistemini ocak ayında kullanıma sunmuştu.
"Leopard"ın, bir belgenin art arda kaydedilmesi sırasında değişik versiyonlarını otomatik olarak kaydetme olanağı sağlayan "Time Machine" gibi 300 yeni fonksiyonu bulunduğunu belirten Apple, yeni işletim sisteminin ayrıca dosyaları görselleştirmek veya sınıflandırmak için yeni arayüzler (Quicklook), ayrılan bölümlerde ikonları daha iyi yerleştirmek için (Spaces), video ile sohbet olanağı sağlayan (iChat) veya seçilen internet sayfalarının pratik bir biçimde güncellenmesine olanak sağlayan yeni özelliklere sahip olduğunu açıkladı.
"Leopard" işletim sistemi ayrıca daha etkin bir "aile kontrol" sistemi veya bilgisayarın katı diskinde arama, elektronik posta yazılımının kullanımında yeni imkanlar ve Safari internet tarayıcısı gibi yeni özellikler sunuyor. Yeni işletim sistemiyle Vista kadar yenilikçi olmayı çok arzu etmeyen Apple, "Leopard" ile halen yüzde 90'ı Microsoft ve işletim sistemi Windows'a ait bulunan pazarda biraz olsun pay kazanmayı umuyor. Yeni Mac bilgisayarlarında bulunacak işletim sistemi "Leopar" diğer kullanıcılar tarafından 129 avroya satın alınabilecek.

chipbayram Çevrimd???   Alıntı ile Cevapla
(¯`·.(¯`·. Aşağıdaki Alanlara Reklam Verebilirsiniz .·´¯).·´¯)

Tags
apple, bugün, leopard, piyasada

Seçenekler
Stil